Категории ревюта

Eshop.bg - електроника и електротехника

Вземометър: Вземометър на www.eshop.bg: 7 от 10 (7/10)
Посети Eshop.bg - електроника и електротехника (www.eshop.bg)

Eshop.bg е един от първите и най-големи български онлайн магазини. Той обединява 17 доставчици, предлагащи продукти на над 2700 производителя в сферата на електрониката и електротехниката, включително батерии, кабели, конектори, ключове, релета, дистанционни, антени, преходници, измервателна апаратура и други. Магазинът предлага и артикули в по-широк спектър, включително битово, офис и хотелско оборудване, тв аксесоари, компютърни кабели, периферия... общо над 500 000 артикула.

В цялото това многообразие можете бързо да се ориентирате с търсачката на сайта или като навигирате в категорията на продукта, който търсите. Самият магазин е удобен за ползване, като предлага и някои екстри, например, ако искате продукт, който в момента не е на склад, можете да го отбележите и автоматично да получите известие щом стане в наличност. Форумът за електроника към сайта може да ви бъде от полза при решаването на различни технически проблеми.

Възможностите за доставка включват Български пощи, куриер City Express за София и Speedy за цялата страна. Можете да платите онлайн през Epay.bg, с банков превод (особено удобно ако ползвате електронно банкиране), в брой на куриера или с пощенски запис. Разбира се, можете да получите фактура за поръчката си, ако искате.

Цените на стоките и складовата наличност се актуализират ежедневно, така че едва ли ще имате проблеми с неактуални данни. Не ни е известно да има промоции на продукти в Eshop.bg

Адрес на сайта: www.eshop.bg

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.eshop.bg можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)Банков преводСистема за онлайн разплащания EPay.bg

www.eshop.bg доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.eshop.bg

Ползваемост: (7/10) Вземометър: 7/10

Вземометър на www.eshop.bg: 7 от 10

Потребителски рейтинг: 0/10

Потребителски рейтинг на www.eshop.bg: 0 от 10
Избор: (9/10)
Отдел клиенти: (7/10)
Доставка: (6/10)
Плащания: (7/10)
Промоции: (1/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.eshop.bg

Все още няма потребителски мнения или ревюта за www.eshop.bg.
Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.eshop.bg

Вход за потребители